Rólunk

Kistarcsán, a Hunyadi utca 20. szám alatt működő fotóstúdió sokak emlékezetében él még, végül 2015. januárjában egy hosszú költözési procedúra után ez a hely lett a Kisgömböc Étterem, törzsvendégei és a benne dolgozók "második otthona". Átépítettünk és felújítottunk, az épület renovált külsőt és modern belsőt kapott. Az étterem befogadóképessége kicsi, de kis létszámú társaságok részére tökéletes zártkörű helyszínt alakítottunk ki. Nagyobb létszám esetén profi eszközökkel és szakképzett munkatársakkal vállaljuk rendezvények megszervezését külső helyszínen.

Imádjuk a munkánkat és szeretjük kísérteni a lehetetlent, volt már nálunk születésnapi zsúr, keresztelő és esküvő is. Minden alkalommal igyekeztünk lenyűgözni vendégeinket és a rendezvények megrendelőit.

Étlapunk folyamatosan változik a szezonalitásnak és az igényeknek megfelelően, de az egyszerűnek tűnő "klasszikus" ételeket is kiváló minőségben, igényesen készítjük el. A környék adottságait kihasználjuk, és a helyi termelőket előnyben részesítjük.

Állandó ajánlatunk a mindennap friss alapanyagokból készített 2 fogásos napi menü, amit mindössze 1.750 Ft-ért kínálunk 11–15 óra között. Konyhánk igény szerint speciális elvárásoknak is eleget tesz. Elvitelre rendelt ételeinket korszerű és gyors technikával csomagoljuk.


Szeretettel várjuk!


"A szakmában nagyra becsült viselkedési forma a bizalmat keltő magatartás, a sokrétű készség és képesség, a művelt emberi érintkezés, a tapintatos figyelmesség, a körültekintő, de nem tolakodó segítőkészség, a vendégek megbecsültsége tudatának erősítése, a kiszolgáltatottság érzetének radikális megszüntetése. Ha ezek töredéke megjelenik a vendég számára, a technikai hiányosságok egy része elhanyagolhatóvá válik"


- Asztalfoglalás lehetséges
- Menüs étkeztetés, a la carte
- Étkezési utalvány, szépkártya elfogadó hely
- Bankkártyás fizetési lehetőség
- Ingyenes Wi-fi hálózat
- Nem dohányzó étterem
- Parkoló


Éttermünk


Információk

"Térjen be hozzánk egy jó ebédre.!"

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket éttermünkben, vagy jó idő esetén teraszunkon. Rendezvény, esküvő, állófogadás nem probléma számunkra, teljes lebonyolitással állunk rendelkezésükre. Keressenek minket!

Kisgömböc étterem Kistarcsa
Cím: 2143 Kistarcsa,
Hunyadi utca 20.

Telefon: +36 30/583-7371
Email: mgkulinaria@gmail.com
WWW: www.kisgombocetterem.hu

Kérdése van vagy rendelni szeretne, írjon nekünk!

Tudomásul veszem, hogy személyes adataim megadásával és elküldésével, hozzájárulok azok kezeléséhez! Adatkezelési írányelvünk tájékoztatója megtekinthető itt.

code